user_mobilelogo

Utvendig screen er et trendprodukt som har økt sin popularitet i Norge etter årtusenskiftet, i takt med en strammere nors byggestil, rulles den perforerte screenduken inn i en kassett som tilpasses vinduets omramming.

Hovedsakelig deles Norsol produktene inn i vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås (zip) låser duken i hver sideskinne og begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. En vanlig screen har vekt i bunnskinne som forsikring mot vindforhold, mens zip i tillegg låser duken sideveis.

I Norge står solen lavt i vinterhalvåret. Ettersom screenduken er jevnt perforert blir sollys mer sjenerende dess lysere duken er på denne årstiden. En mørkere duk gir et mer behagelig utsyn og også en lavere innetemperatur på sommerstid. Mørkere duker gir derimot litt mer innsyn på mørke kvelder. Uansett valg av Norsol screen så vil din beste forsikring være å automatisere den. Gulv og inventar skjermes for solen når den er fremme og produktet tas inn når det blåser til. Gi liv til din tilværelse med screen fra Norsol.

Screen 55

Screen 55 fra Norsol er ideell til små vindusflater. Den minimalistiske kassetten har liten byggehøyde og kan eksempelvis monteres direkte på vippevinduer.

Screen 90 og 120

Norsol Screen gir et moderne uttrykk til fasaden. Den utvendige, perforerte rullegardinen vil avhengig av tekstilvalget dempe innetemperatur, begrense innsyn og bevare et godt utsyn.

 

 

Screen Zip

Screen Zip fra Norsol gir behagelig innetemperatur, god utsikt, minimerer innsyn og håndterer skiftende værforhold & vindstyrker. Produktet dekorer fasaden og skreddersys ditt vindu. EN13659 vindklassifisert inntil klasse 6 (400 N/m2).