user_mobilelogo

Persienner forteller en tidløs historie som aldri går av mote. I århundrer har den gitt sitt bidrag til vinduer verden over, helt siden oppdageren Marco Polo angivelig tok den til Europa i det 13. århundre. Persia var opprinnelsesriket, og derav navnet “persienne”.

Aluminiumspersiennen er laget av kvalitetsmaterialer med lang levetid. Til en fordelaktig pris får man et måltilpasset produkt som både er praktisk, moderne og estetisk. Velg blant alle regnbuens farger; en farge som setter liv i ditt hjem, eller naturfarger som elegant glir inn i dine omgivelser inne og ute.

Design den etter din interiørstil, og velg lamelldybde etter hvordan persiennen skal monteres. Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Lind er en tresort som er spesielt anvendelig for skreddersømproduksjon til små og store vindusarealer. Materialet er av beste kvalitet, bestrøket med flere lag UV-lakk. Stort fargeutvalg både i lameller og heisebånd gjør at trepersiennen kan uttrykke en ny dimensjon til rommet, eller matche det gulvet og interiøret hjemmet består av. En kombinasjon av listverk i tre og lameller av aluminium er også en valgmulighet. Finn enkelt ønsket posisjon og vinkle lamellene etter behov – med Norsol Persienner setter du lys på tilværelsen.

25MM

Tidløs og minimalistisk i alle regnbuens farger. Med vedlikeholdsfrie Norsol 25 mm persienner regulerer du enkelt lysmengde og innsyn etter behov.

 

 

Classic Alu 50

Innred ditt hjem med Classic Alu 50 fra Norsol. Persiennen er solid bygget, men gir et åpent og smakfullt utsyn når lamellene vinkles.

 

 

Trepersienner

Norsol Trepersienner gir et eksklusivt uttrykk tilpasset enhver stil. Velg blant stort fargeutvalg, og match elementer i ditt interiør gjennom persiennen.

En kombinasjon av aluminiumslameller og listverk i eksklusiv lind. Med Norsol Classic Combi og Old Combi er mulighetene mange; Velg fritt blant våre farger på lamell, stigebånd og listverk.

Barnesikring

Alle våre produkter designes og produseres for å ivareta barnesikkerheten. Alle våre produkter som leveres med snorbetjening, blir utstyrt og montert med fester som gjør at snorene er utilgjengelig for barn.