user_mobilelogo

Gjennom generasjoner har markiser satt sitt preg på våre hus.

Vindus- og fasademarkiser tilpasses små og store vindusflater med Norsols terrassemarkiser skreddersys til alle typer uteområder. Innovative og patenterte løsninger gir et minimalistisk og stilrent skandinavisk uttrykk. Kontinuerlig produktutvikling gjør at våre markiser i dag kombinerer krav til design og utseende med en kvalitet tvers i gjennom. Materialbruken gir seg uttrykk i utmerket dukspenn, som igjen gir en lun og bekymringsfri uteplass til glede for både liten og stor - uansett vær.

Innendørs blir det også komfortabelt, enten det er lyset som skal styres eller temperaturen som skal kontrolleres. Enklest betjenes Norsols markiser med motor og fjernkontroll, sømløst når du selv ønsker det. Variert norsk klima og værforhold skiller klinten fra hveten også når det gjelder markiser. I generasjoner har markiser produsert av Norsol vært beviset for at kvalitet lønner seg.

Vindusmarkise

En tidløs klassiker innen solskjerming. En vindusmarkise fra Norsol løfter fasadens uttrykk , gir svært effektiv solskjerming og skaper et trivelig innemiljø. For maksimal fleksibilitet og komfort anbefales motor og fjernbetjening.

 

 

Fasademarkise

Markisen for de store vindusflater. Norsol Fasademarkise er en kraftig konstruksjon for alle bredder. Med solide komponenter er den svært stabil, samtidig som den gir svært effektiv solskjerming og godt utsyn. Velegnet for motorisering og automatikk.

 

 

Terrassemarkise

Norlux lever opp til sitt navn. Spesialutviklet for norsk klima med markedets beste dukspenn i sin klasse. Den kan skreddersys inntil 25 kvadratmeter, har et stort fargevalg og kraftige armer som skaper et trygt og hyggelig uteområde. Om solen for en periode vil skjermes, om regnet kommer eller du trenger et fleksibelt tak gjør Norlux nytten på en utmerket måte.

Norlet fra Norsol er terrassemarkisen for alle anledninger. Solide armer og frontskinne i bruddsikker aluminium sikres optimalt dukspenn og lang levetid (inntil 60.000 sykluser). EN13561-vindklassifisert inntil klasse 3 (liten kuling; 13,6 m/s).

 

 

Norbox

Norbox er en kassettmarkisen som byr på høykvalitets komponenter, gjennomtenkt mekanikk og et tvers gjennom attraktivt design.

 

 

 

Leverandør

 norsol150