user_mobilelogo

Om ditt vindu er et bilde, er plissègardinen dets ramme. En klassiker er tilbake, vakrere enn noensinne. Plissegardinen folder seg inn i hjemmet ditt med en stilfull enkelhet.

Den forsvinner om du trekker den sammen, den gir liv om du trekker den ned. Og velger du bare å ha den som dekorasjon på deler av vinduet, tilføres interiøret særpreg og personlighet.

Velg blant 120 tekstiler med ulik tetthet, mønstre, farger og egenskaper. Velg også mellom den luftige tekstilvarianten med én foldeside, eller den dobbeltsidige Duoplisse. Uten snorhull gir Duoplisse optimal lysdemping, og skaper et isolasjonslag inntil glasset. Luften sirkulerer mellom stofflagene og bevarer varmen på vinterstid, og reflekterer bort solstrålene om sommeren – energieffektivitet i praksis. Skreddersydde plissegardiner tilbys i en rekke modelltyper tilpasset de fleste vindustyper.

Standard betjenes den som en persienne, men kan som tilvalg «sveve i luften» og plasseres nede i vinduet, på midten eller dekke hele flaten. Gi ditt interiør et ansiktsløft med Norsol Plisségardiner. 

 

 

Barnesikring

Alle våre produkter designes og produseres for å ivareta barnesikkerheten. Alle våre produkter som leveres med snorbetjening, blir utstyrt og montert med fester som gjør at snorene er utilgjengelig for barn.

 

Leverandør

 norsol150