user_mobilelogo

Lamellgardinens utforming skaper ro og balanse i hjemmet, og er en fleksibel og elegant løsning for alle typer vindusflater.

Gardinene skreddersys til små, store, rette og skråstilte vinduer. En kreativ løsning kan også være å bruke den som romdeler. Med en enkel bevegelse vinkles de stilrene, loddrette lamellene etter ønsket lysmengde og grad av innsyn.

Men utsynet bevares like fullt i motsatt retning, og gir rommet et vakkert lysspill. Like smidig kan du dra den til side og gi din innredning ny karakter og åpne opp for verden. Bli inspirert av vår omfattende kolleksjon med mer enn 150 tekstiler; flammehemmende, støvavstøtende, gjennomsiktige, lystette, mønstrede, fargerike og ensfargede. Skap et speilbilde av din personlighet, din stil, ditt interiør. Mulighetene er mange – med Norsol Lamellgardiner er valget ditt.

 

 

Barnesikring

Alle våre produkter designes og produseres for å ivareta barnesikkerheten. Alle våre produkter som leveres med snorbetjening, blir utstyrt og montert med fester som gjør at snorene er utilgjengelig for barn.

 

Leverandør

 norsol150