user_mobilelogo

Fleksible levegger fra NORSOL er en enkel løsning på økt utekomfort.

Kald trekk fra sidevind gjør gjerne at finværsdager ikke blir like behagelige. Løsningen er levegger fra Norsol. I stedet for å bygge en fast vegg som permanent stenger for utsyn, kan våre levegger enkelt trekkes inn når de ikke er i bruk. I tillegg til vind skjermer også produktet for innsyn når en i perioder ønsker litt ekstra privatliv.

Velg mellom en tak- eller vegghengt modell, avhengig av hva som skal skjermes og etter hvilke innfestingsmuligheter du har. Velger du en perforert screenduk beholder du også litt av utsikten. Eller kanskje matche din markise fra Norsol? Med godt over 100 markise- og screenduker å velge mellom er det lett å finne den stilen du ønsker for ditt uteområde. Med levegger fra Norsol skjermer du deg selv fra vind og omgivelser akkurat når det passer deg!

Grip levegg

En sideveis levegg skreddersydd ditt privatliv. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Grip levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher dine ønsker. GRIP håndtaket, dra den til siden og nyt GRIP® fra NORSOL®.

 

Ona levegg

En fleksibel levegg for alle anledninger. Velg selv når du vil være skjermet for sol, vind eller innsyn. Med Ona levegg fra Norsol får du en lun atmosfære i den fargen som best matcher fasaden eller markisen din.